Регистрация

Домашни свински кренвирши със сметана



Домашни свински кренвирши със сметана
Средно   |   Порции 10 кренвирша   |   Видяна: 4825

Как се опушва месо в домашни условия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.01.2016

Рецепта за домашни пушени кренвирши със свинско месо - ето как да се отървете от купешките колбаси, които често ни карат да се съмняваме в качеството на месото, както и да следим с особена наблюдателност какви консерванти, оцветители, подобрители и колко грама сол слагаме в устата си само с един от тях. Домашно приготвените кренвирши ни спасяват от всичката тази боязън и са доста по-щадящи за организма.

Видеото ни дава още един ценен кулинарен урок - как да си опушим месо у дома, без целия апартамент да замирише на дим. Полезния съвет можете да използвате не само за приготвянето на домашни колбаси и салами, но и за направата на различни меса с пушен вкус.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта