Дебел омлет с праз лук и печурки
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 3570
Фритата - омлет на фурна със зеленчуци.
Бон апети
Излъчен на 28.10.2015
Днешната фритата или просто дебел омлет може да бъде направена по безброи начини като всеки готвач вложи между яйцата по идея от себе си. Любителите на мръвката могат да добавят наденички, традиционалистите биха заменили крема сиренето с бяло саламурено, а привържениците на зърнените храни пък биха заложили на грах и царевица. Идеи всякакви. Вижте една от тях, в която месото отсъства, а я дебелата солена палачинка се крият цели печурки.
Най-важните съставки
бяло вино, вино, гъби, гъби печурки, зехтин, крем сирене, мащерка, пармезан, праз лук, сол, сол и пипер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ