Виетнамска салата с телешко
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3900
Телешка салата с лук и чесън.
Необходими продукти:
- 300 г телешко филе, нарязано на кубчета
- 2 скилидки чесън
- 300 мл майонезен сос или друг сос по избор
- 1 с.л. захар
- 1/2 ч.л. сол
- 3 с.л. зехтин
- 2 големи глави лук
- 2 с.л. оризов оцет
- черен пипер
- кресон
Начин на приготвяне:
1. Нарежете необходимите продукти.
2. Смесете чесъна, соса, захарта, солта, телешкото, зехтина, черния пипер и оцета и мариновайте лука.
3. Поднесете топло или студено.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ