Регистрация

Боб по гръцки с маслини и сирене



Боб по гръцки с маслини и сирене
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2082

Гръцка бобена чорба с моркови, тиквички, маслини и бяло сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.05.2016

В тази рецепта забравяме за традиционната боб чорба, защото тя е само в основата на едно безмесно и богато на продукти ястие със средиземноморски вкус. Тук дори не ни се налага да киснем боба за цяла нощ във вода, защото използваме бял боб от консерва. Ако желаете обаче, можете да се спрете и на друг вид боб. Той се готви на чорба в съпровода на домати от консерва, наситнени моркови, лук и тиквички, но при поднасяне придобива още по-силна екстравагантност, защото в приличащото на бобена супа ястие се добавят наситнени черни маслини и натрошено бяло сирене. Гръцка му работа, но с български привкус.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта