Регистрация

Бобена паста с пащърнак и сметана



Бобена паста с пащърнак и сметана
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 3012

Бобено пюре със сметанов сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.10.2016

Зеленчуково пюре от боб правим днес, като към него прибавяме и запечен на фурна пащърнак. Сварените бобени зърна и печения пащърнак се кипват в компанията на сметана, а ако постите, то можете да си вземете готварска растителна сметана, за да няма животински продукти в ястието. Когато смелите гъстия бобен сос, можете да го поднесете със заливка от магданоз и лимонов сок, както и в компанията на сухари, гризини, солети или чипс или пък просто като гарнитура към някоя мръвка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта