Регистрация

Бананова фарофа

Бананова фарофа
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 3468

Пържен банан с лук и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 банана, нарязани на дебели филийки
  • 5 с.л. масло
  • 1 голяма глава лук, нарязан на кръгчета
  • 3 с.л. галета

Начин на приготвяне:

1. Изпържете бананите в маслото до златисто-кафяво и ги извадете.

2. Изпържете лучените кръгчета в същото масло.  

3. Върнете обратно бананите, заедно с галетата и оставете да покафенеят, но внимавайте да не станат много сухи.

4. Добавете още масло, ако е необходимо. Галетата трябва да се покрие с масло. Поднесете горещо.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 15-20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. ги
  2. КАртофи
  3. Food
  4. 88
  5. чл
  6. 41
  7. ча
  8. 800
  9. яб
  10. СЃ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта