Агнешка супа с картофи, моркови и грах
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 3097
Оригинална рецепта за чабата и пролетна салата с яйца и сирене.
Епизод 203 - Сезон 3
Дължина: 22:21
Излъчено на: 2013-05-06 11:30
Днес ще готвим ястия за имения ден на Георги - Гергьовден:
- Великденска салата със спанак, бекон панчета, сирене чедър и варени яйца.
- Шуплест хляб чабата с бига по оригинална рецепта.
- Гергьовска агнешка супа с картофи, моркови, лук, грах и аромат на босилек.
Най-важните съставки
агнешко, бекон, босилек, брашно, вода, горчица, грах, гъби, гъби печурки, дижонска горчица, захар, зехтин, картофи, мая, моркови, оцет, панчета, пресен лук, пушен шарен бекон, розмарин, сол, сол и пипер, спанак, чедър, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ