Регистрация

Агнешка плешка с чесън и розмарин



Агнешка плешка с чесън и розмарин
Трудно   |   Порции 3-10   |   Видяна: 3680

Козунак със сирене и желирани великденски яйца с плодове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 200 - Сезон 3

Дължина: 23:50
Излъчено на: 2013-05-01 11:30
 
 
Днес ще готвим рецепти за Великден и Гергьовден:
 
  • Агнешка плешка по тосканска рецепта с розмарин и вино.
  • Заплетен великденски пай в стил козунак с ванилия, стафиди, лимонови кори и сирене.
  • Желирани великденски яйца от плодове с аромат на ванилия и млечен крем.

 

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта