Агнешка плешка с чесън и розмарин
Трудно | Порции 3-10
| Видяна: 3680
Козунак със сирене и желирани великденски яйца с плодове.
Епизод 200 - Сезон 3
Дължина: 23:50
Излъчено на: 2013-05-01 11:30
Днес ще готвим рецепти за Великден и Гергьовден:
- Агнешка плешка по тосканска рецепта с розмарин и вино.
- Заплетен великденски пай в стил козунак с ванилия, стафиди, лимонови кори и сирене.
- Желирани великденски яйца от плодове с аромат на ванилия и млечен крем.
Най-важните съставки
агнешка плешка, агнешки бут, агнешки пържоли, агнешки ребра, агнешко, брашно, бял оцет, бяло вино, ванилия, вино, вода, джинджифил, желатин, жълтък, захар, зехтин, къпини, лимон, лимонова кора, малини, масло, мая, мента, мляко, оцет, портокал, прясна мая, рикота, розмарин, ром, сирене рикота, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, царевично нишесте, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 8 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ