Японска супа с водорасли, мисо и рибен бульон
Средно | Порции 4
| Видяна: 6315
Супа с японски продукти и соев сос.
Тази рецепта е за всички фенове на японската кухня и почитателите на здравословното хранене. Продуктите за нея трудно ще намерите в магазините от широката хранителна верига, но ще можете лесно да попълните целия списък, ако посетите магазин за източни храни и подправки, тъй като нужните ви за това ястие са изключително често използвани в японската кухня.
Най-важните съставки
бульон от даши, вода, водорасли, даши, зелен лук, мисо, праз лук, пресен лук, рибен бульон, соев сос, сос Мисо, сушени водорасли, тофу, широ мисо
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ