Регистрация

Шишчета от пилешки бутчета с халуми



Шишчета от пилешки бутчета с халуми
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 1762

Пилешки шишчета от бутче с гарнитура от паста със зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.06.2017

Нестандартни шишчета от пилешко месо с лимони и сирене халуми показват Лора и Стоян като месото от пилешките бутчета мариноват в смес от кисело мляко с мента и зехтин. След това редят на клечката мръвка, кръгче лимон, кубче гръцко сирене. После запичат на наребрен тиган като обясняват, че по-добрия вариант е да използвате барбекю.

Гарнитурата, която се приготвя към шишчетата обаче е трудна за направа в полеви условия (сред природата), затова нея можете да си спретнете вкъши и да приберете в кутия. Тя е еднакво вкусна и топла, и студена. Сварява се паста орзо и се запържват патладжани. След това се смесват с пресни домати, магданоз и запържени в масло бадеми. Гарнитурата се овкусява със сол, пипер, сок от нар, зехтин и сумак и е готова. Странна, но вкусна.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта