Регистрация

Хрупкав маслен пай с плодове и ядки



Хрупкав маслен пай с плодове и ядки
Средно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 2546

Зимен сладкиш с ябълки, круши, сливи и стафиди.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.01.2016

Ето сладкиш, който можете да си направите през зимата, когато се хапва по-тежка храна, а пресните плодове са кът. В този сладък плодов пай слагаме пресни ябълки и круши, каквито има в магазините, а за да е още по-богат, към плодовата плънка добавяме сушени сини сливи и стафиди. Разбира се, при тази комбинация не може да пропуснем сладкарското дуо от орехи и канела. А хрупкавата маслена кора, в която се намират, пленява с вкуса си и разнася лек аромат на ванилия. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта