Хляб от картофи с домати и сирене
Фокача с картофено тесто, сиренена плънка и чери домати със зехтин.
Бон Апети
Излъчен на 23.10.2015
Фокача - италиански богат на продукти хляб или нещо средно между пица и плосък хляб. Това е идеята за тази рецепта, но от нея научаваме нещо много полезно - как се правят картофени хлебчета с мая и брашно така, че да бухнат, да станат меки и апетитни и да не отстъпват по вкусови качества на белия хляб. Идеята се обогатява от добавянето на сирене, защото мнозина са склонни да обявят комбинацията от хляб със сирене за перфектната закуска. А къде пък сиренце без доматки? След като ги слагаме, но от вида чери, то ясно е, че ястието трябва да заухае на риган и зехтин. Затова добавяме и тях и после печем. Вижте точно как се прави тази картофена фокача:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ