Хлебчета с чедър и бира
Пълнени питки със солен крем от кашкавал и бира.
Биренки хората наричат всякакви тестени и зърнени мезета, подходящи за компания към халба пенлива течност. Но също така в категорията влизат и предястия и хлябове, замесени с бира. В тази рецепта на Tasty виждаме симбиоза от двете - хляб с бира, подходящ за мезе на бира. Кремът, който се прави за плънката е уникален и може да послужи като сос за солети и друг вид хруски. В този случай обаче го правете без сода.
Можете също да замените чедъра с друг вид жълто сирене по избор. А вместо готово тесто, можете да си замесите домашно такова, за да сте сигурни в чистотата на брашното и липсата на консерванти. Какви точно са пропорцийте на продуктите и как стъпка по стъпка се правят тези пълнени питки - ВИЖТЕ ТУК. А практиката научете като изгледате краткото видео.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ