Хлебен пудинг с козунак и мляко
Сладкиш със стари козунаци, банани и шоколад в млечен сос.
Бон Апети
Излъчен на 02.05.2016
Останалият козунак от Великден може да послужи за основа на страхотен шоколадов сладкиш. Първо се приготвя крем от смесването на сметана с мляко, ликьор, течен шоколад и яйца, а след това в него се добавя козунакът, нарязан на кубчета и парченца банани. По желание можете да опитате десерта и с обикновен хляб или пък да импровизирате и с други плодове. Ако обаче слагате хляб вместо козунак, то добавете повече захар. След това остава да почакате 35 минути докато сладкишът се изпече, а после можете да се насладите както на креативна рецепта за употреба на стар хляб, така и на вкусен домашен пудинг с плодове.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ