Хапки от сурими с яйце, кашкавал и майонеза
Ордьовър със сурими и майонеза, варени яйца и кашкавал.
Традиционните рулца от раци, познати още като сурими, са идеална добавка към всяко мезе, която вдига класата на ястието и го прави по-апетитно. Можете да добавяте в салати, сандвичи, дори супа; да сервирате директно, да панирате или да минете през грил за кратко. В канала Всегда Вкусно правят солени бонбони от сурими с кашкавал, варени яйца, майонеза и маслини. Така освен вкусно мезе, се получава и красива храна. Приготвя се много бързо, ето защо можете да импровизирате, ако ви дойдат неочаквани гости.
За това ястие ви трябва ренде и малко търпение. Рендосайте кашкавала, сварените яйца и рулцата от раци. Тези от видеото са двоен размер на стандартните в България, затова вместо 8 броя, използвайте 16 броя. Смесете яйцата с кашкавала, добавете чесън и пипер или друга подправка по желание, залейте с майонеза и оформете на нещо като тесто. От него правете топчета, в средата им можете да слагате маслинка по желание, а след това овалвайте в рендосаните сурими. На финала можете да поръсите с копър или магданоз за вкус и предястието е готово. Гледайте във видеото как точно се прави, а списък с продуктите и стъпките на готвене можете да видите ТУК.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ