Регистрация

Филе от треска със зеленчуци и трохи



Филе от треска със зеленчуци и трохи
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2694

Риба с гарнитура, гремолата и млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.04.2016

Едно изискано рибно ястие се готви в кухнята на Лора и Стоян където изпеченото филе от риба треска се сервира в компанията на запечени на наребрен тиган шайби резене и аспержи. След това парчето риба полягва в сос от кисело мляко, лимон и чесън, а отгоре получава щедра поръска от вкусни трохи, направени от смлени бадеми, наситнен лук шалот и лимонова кора. Ето как да впечатлите с изискано блюдо за ценители. Помнете - с тази порция един истински българин трудно би се заситил и въобще не би се нахранил. 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта