Регистрация

Топъл сандвич на тиган с колбас и кашкавал

Топъл сандвич на тиган с колбас и кашкавал
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 1489

Сандвич от препечени филийки с много масло и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 филийки тостерен хляб
  • 2 щипки шарена сол
  • 1 с.л. олио
  • 30-40 г масло
  • 2 плочки кашкавал за сандвичи
  • 2-3 чери домата
  • колбас по избор - 2 плочки шунка за сандвичи или друг колбас на слайсове, който харесвате

Начин на приготвяне:

1. Филийките хляб намажете с масло от едната страна.

2. Сгорещте олиото в тиган и намалете на умерен към слаб огън след като се загрее. Сложете филийките за 3-4 минути до позлатяване от страната, намазана с масло към олиото и раздвижете, за да се разпредели мазнината равномерно.

3. През това време намажете щедро с масло и от другата страна. После обърнете.

4. Поръсете всяка филийка с щипка шарена сол. Върху едната редете плочка кашкавал, след това колбас, после разполовени чери домати и на финала пак кашкавал. Захлупете с втората филия и оставете за 2 минути. Ако се притеснявате, че ще прегори, намалете още огъня. Намажете горната филия с масло отново.

5. Обърнете и от другата страна за две минути, като пак намажете с масълце. След това извадете и хапвайте докато е топло.

 

Източник: YouTube/Всегда Вкусно

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта