Топъл ароматен мек и пухкав домашен хляб
Трудно | Порции 4-12
| Видяна: 4761
Френски бриош и печено пиле с мед, горчица и чесън.
Епизод 162 - Сезон 2
Дължина: 22:54
Излъчено на: 2012-05-02 11:30
Днес ще готвим:
- Топъл, току-що изпечен хляб с мая и мляко.
- Разядка от овче сирене с лют сос, цедено мляко, варени яйца, чесън и пресни билки.
- Печено пилешко с апетитна коричка от мед, горчица и лимонов сок.
- Богат на вкус с аромат на масло и поднесен с плодово сладко или шоколад, бриошът се превръща в желаната закуска.
Най-важните съставки
брашно, вода, горчица, джоджен, див лук, жълтък, захар, зелени маслини, зехтин, кисело мляко, лимон, лимонов сок, магданоз, маслини, масло, мая, мед, мляко, олио, пиле, полско овче пушено сирене, прясна мая, сирене, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън, шрирача, яйце
Време за приготвяне: 3.30 ч.
Време за готвене: 8 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ