Регистрация

Тесто за пай с плънка на вкус



Тесто за пай с плънка на вкус
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4585

Маслено ронливо тесто за пайове в солен и сладък вариант.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Искам да направя традиционен пай - всеки се е замислял по този въпрос. Но ето кое липсва в техниката - оформянето на тестото и усещането за неговата плътност. Затова опитайте първо визуално да прецените как се държи тестената смес. След това изберете най-привлекателната за вас сладка или солена плънка, като се съобразите изцяло с предпочитанията си.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта