Телешки пастет с език и зеленчуци
Средно | Порции 6
| Видяна: 2853
Разядка от варен телешки език с майонеза и горчица.
Бон Апети
Излъчен на 21.11.2016
Готвим пастет от телешки език, като варим вкусния мускул за три часа в компанията на подправки и зеленчуци, за да стане той крехък и ароматен. След това го пасираме в чопър и го смесваме с майонеза и горчица, добавяме пикантен сос по желание, кисели краставички, каперси и още лук. Така вареното месце от телето се превръща в страхотен месен сос за мазане на хляб или просто казано във вкусен домашен пастет.
Най-важните съставки
бахар, волски език, горчица, див лук, дижонска горчица, зелен лук, каперси, кисели краставички, лук, магданоз, майонеза, моркови, пресен лук, сол, сол и пипер, сос уорчестър, телешки език, уорстърширски сос, хляб, целина, черен пипер, шалот
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ