Сьомга с картофи, спанак и сметана - част 2
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2663
Печено филе от сьомга с подправки.
Професионален готвач показва на Лео и зрителите как се пече сьомга с хрупкава коричка върху специална хартия. А сочното рибно филе се поднася с гарнитура от броколи в сметана. Ако ви се хапва нещо полезно, нискокалорично, здравословно и много вкусно - това е вашата рецепта.
Най-важните съставки
зеленчуков бульон, зехтин, картофи, копър, магданоз, масло, мащерка, сметана, сол, сол и пипер, спанак, сьомга, филе от сьомга, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ