Регистрация

Паста хапки с кайма



Паста хапки с кайма
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1954

Панирана паста с плънка миланезе.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Рецепта, която обикновено се готви с тръбички канелони, се разгръща с блатове за лазаня в канала Tasty. В своеобразната паста се завива плънка от месо и сос, след това се панира в галета и се пържи, за да се получи тестена хапка с апетитна хрупкава коричка и мека питателна сърцевина. Топната в сос, тази вкусотийка става идеалното мезе.

Първо се прави запръжката, като на тиган се готвят наситнени лук и чесън до прозрачност. След това се добавя кайма, а когато стане на трохи, се налива и доматен концентрат. Сол, пипер и рендосана моцарела или жълто сирене по избор и запръжката е готова. Листовете лазаня се накисват във вряла вода, за да се отпуснат. Разполовяват се по дължина и се намазват с плънката. Завиват се рулца и се пъхват във фризера, за да замръзнат.

Стегнатите рулца се овалват в яйце и галета и се пържат на маслена баня. Вадят се върху домакинска хартия, а после се поднасят с доматен или майонезен сос за топкане. Какви са точните продукти и стъпки на направа - вижте ТУК, а как се готви - гледайте в прикаченото видео.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. пилешк
  2. сол
  3. 808
  4. бри
  5. овен
  6. 150
  7. Бон
  8. шот
  9. Пица
  10. 450

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта