Сьомга с авокадо и чили
При поднасяне сложете филето върху ориз или кус-кус.
Необходими продукти:
- 2 филета от сьомга
- 1 авокадо
- глава червен лук
- кориандър
- лайм
- чили на прах
- сол и пипер
Начин на приготвяне:
За топинга от авокадо:
1. В купа прибавете фино нарязания лук, изцедете сока на лайм, добавете сол и пипер и накрая нарязаното на кубчета авокадо. Комбинирайте всички необходими продукти внимателно, за да не смачкате авокадото.
На сьомгата:
1. Овкусете филетата сьомга с чили на прах, сол и пипер. В тенджерка прибавете малко зехтин и запечете сьомгата на силен огън и от двете страни до готовност.
2. Поръсете малко кориандър върху сьомгата и накрая поръсете с топинга от авокадо.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ