Сьомга с аромат на сусам
Лесно | Порции 1
| Видяна: 2263
Бърз и здравословен рибен обяд.
Необходими продукти:
- 1 филе от сьомга
- сусамово олио
- сол и черен пипер
- сушен риган
- чесън на прах
Начин на приготвяне:
1. Предварително загрейте фурната до 190°C.
2. Напръскайте тигана с готварски спрей против залепване и поставете рибата в тигана.
3. Напръскайте малко сьомгата с готварския спрей. Овкусете с малко сусамово олио, сол, черен пипер, чесън на прах и сушен риган.
4. Печете 13-15 мин. докато рибата не стане хрупкава - когато забодете вилица в нея и я извадите.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ