Регистрация

Супа с цвекло, гъби и сметана



Супа с цвекло, гъби и сметана
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1717

Кореноплодна супа с гъби и без месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.02.2016

Ако искате супа от цвекло, не е задължително да се хващате веднага за оригиналната рецепта за борш,  която изисква дълго готвене и попълването в наличност на голям брои продукти. Ето опростен вариант на безмесната руска чорба, която отново е в лилаво заради цвеклото, но в нея влизат само още няколко съставки като сушени манатарки (или друг вид гъби по избор), мерудия, лимонв сок и сметана. След добавката на сол и пипер чорбата вече е готова за хапване.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта