Мезенце с цвекло, сирене и сусам
Бърза зимна чеснова салата с варено цвекло и козе сирене.
Бон апети
Излъчен на 20.11.2015
Дип, разядка, салата или сос за мазане - следващата рецепта изпълнява търсенията за всяко от тези ястия. В допълнение е лесна за приготвяне и може да се сервира по много начини - намазана върху хляб или сухари, за потапяне на картофен или тортила чипс, за боцкане като гарнитура към месо или просто за хапване с виличка към някое люто високоалкохолно аперитивче. От вас не се изисква нищо повече освен да обелите и сварите цвеклото и да го пасирате със сирене и запечени подправки. Ако не разполагате специално с козия млечен продукт, едва ли ще ви анатемосат като готвач, дори и да използвате краве сирене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ