Студено есенно предястие с чушки, тиквички и патладжани
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 2937
Тимбали със зеленчуци, сирене и мед за ордьовър.
Бон Апети
Излъчен на 15.10.2015
Комбинацията от тиквичка, патладжан и червени чушки е страхотна за лятото, но когато тези зеленчуци са печени, вече са подходящи и за по-хладните дни. В тази рецепта ги съчетаваме в един страхотен ордьовър, който представлява купичка с обвивка от патладжани и пълнеж от натрошено сирене, печени тиквички и чушки и аромат на джоджен. Завършекът на ястието е меден сос с дижонска горчица и балсамов оцет, който се излива върху патладжанената куличка.
Най-важните съставки
балсамов оцет, вода, горчица, джоджен, дижонска горчица, мед, патладжан, сирене, сол, тиквички, червени чушки, чесън, чушки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ