Регистрация

Стар хляб с масло, пармезан и билки



Стар хляб с масло, пармезан и билки
Лесно   |   Порции 1 хляб   |   Видяна: 3981

Филии от стар хляб с пармезан и масло, запечени във фолио.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.10.2016

Ето една идея какво да си сготвите със стария хляб, за да не ви се налага да изхвърляте насъщния. Хлябът се нарязва на филийки. След това към тях приготвяме ароматно масло от чесън, сминдух, мащерка, риган и обикновено масло. Настъргваме и малко пармезан или друг вид жълто сирене по избор. После намазваме всяка филия двустранно, поръсваме с кашкавал и сглабяме филийките сило приплеснати една до друга, така че да образуват хляб отново. Увиваме в алуминиево фолио и печем. Ето шанс за нов живот на стария хляб. Пък и една стабилна семейна закуска. Вижте как точно се прави във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта