Солен пай с гъби, спанак, тиквички, моркови и яйца
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 3952
Киш със зеленчуци и гъбена запръжка.
Френският пай, наричан още киш, позволява множество импровизации. Той се прави както с месо, така и със зеленчуци в млечен или яйчен сос. Особено атрактивен вкус му прадават добавки като сметана или гъби, а настърганите френски сирена могат да го направят доста изискан. Всичко е въпрос на вкус и фантазия.
Най-важните съставки
блат за пай, брашно, гъби, кашкавал, лук, масло, моркови, сол, сол и пипер, спанак, тиквички, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ