Солени бонбони с грозде в извара и ядки
Лесно | Порции 14-21 бонбона
| Видяна: 2137
Хапки с грозде, кашкавал, извара и коричка от ядки.
Необходими продукти:
- 14-21 зърна едро червено грозде
- 100 г извара
- 60 г кашкавал
- ядки по желание (бадеми, кашу, орехи, лешници, шамфъстък)
Начин на приготвяне:
1. Измийте зърната грозде и ги подсушете.
2. Рендосайте кашкавала на ситно ренде и го смесете с изварата. Ако сместа е прекалено течна, приберете в хладилник.
3. Ядките нартошете.
4. С ръце увийте всяко зрънце в млечната смес и след това овъргаляйте в натрошените ядки.
5. Охладете преди поднасяне.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ