Регистрация

Солени бонбони с грозде в извара и ядки

Солени бонбони с грозде в извара и ядки
Лесно   |   Порции 14-21 бонбона   |   Видяна: 2137

Хапки с грозде, кашкавал, извара и коричка от ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 14-21 зърна едро червено грозде
  • 100 г извара
  • 60 г кашкавал
  • ядки по желание (бадеми, кашу, орехи, лешници, шамфъстък)

Начин на приготвяне:

1. Измийте зърната грозде и ги подсушете.

2. Рендосайте кашкавала на ситно ренде и го смесете с изварата. Ако сместа е прекалено течна, приберете в хладилник.

3. Ядките нартошете.

4. С ръце увийте всяко зрънце в млечната смес и след това овъргаляйте в натрошените ядки.

5. Охладете преди поднасяне.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта