Сладка баница с тиква, мляко и ядки
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 5246
Зимна супа с черен дроб и печен пълнен лук с гъби.
Епизод 65 - Сезон 4
Дължина: 23:25
Излъчено на: 2013-12-09 11:30
Днес ще готвим:
- Постна манджа от пълнен лук с два вида гъби - запечена на фурна.
- Италианска супа с телешки дроб, паста, моркови и подправки.
- Зимен десерт - баница с тиква, орехи, стафиди, канела, джинджифил, индийско орехче и млечна заливка с яйца и захар.
Най-важните съставки
вино, вода, гъбен бульон, гъби, гъби манатарки, гъби печурки, дафинов лист, джинджифил, доматена салца, доматено пюре, захар, зехтин, индийско орехче, канела, лук, магданоз, майорана, масло, мляко, моркови, орехи, орехи пекан, паста, розмарин, ром, сол, сол и пипер, стафиди, телешко, тиква, хлебни трохи, хляб, целина, черен дроб, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ