Рулца от сьомга с рикота и маслини
Лесно | Порции 2
| Видяна: 1972
Ордьовър от рибни рулца с плънка от сирене и лук.
Необходими продукти:
- 100 г рикота
- 100 г филе от сьомга на тънки слайсове
- 20 маслини без костилки
- няколко стръка пресен лук
- 2 с.л. зехтин
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
1. Настнете лука, а маслините нарежете на четвъртинки.
2. Смесете рикотата с наситнените лук и маслини и добавете сол, пипер и зехтина. Бъркайте до получаването на гладка смес.
3. Нежно отделете рибните филета едно от друго и увивайте в тях сиренената плънка. Накрая фиксирайте с парти клечка или клечка за зъби.
4. Подредете в плато и украсете с пресни зеленчуци - чери домати са страхотна идея.
5. Съхранявайте в хладилник до поднасянето.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ