Ризото с миди, скариди, вино и шафран
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2674
Топъл шоколадов кейк с пикантен студен сос.
Епизод 101 - Сезон 2
Дължина: 25:50
Излъчено на: 2012-02-07 11:30
Днес ще готвим ястия афродизиак:
- Ризото с морски дарове, масло, бяло вино и шафран.
- Нежна крем супа от зелени аспержи, гарнирана с козе сирене, скрито в хрупкави кори.
- Топло, студено, тръпчиво, сладко - блажена нежна мекота и внезапно връхлита люта тръпка - вкусова експлозия - топъл шоколадов кейк с джинджифил и студен сос агнес.
Най-важните съставки
аспержи, босилек, бяло вино, джинджифил, естрагон, жълтък, захар, зеленчуков бульон, зехтин, зехтин Extra Virgin, канела, козе сирене, копър, кори за баница, лук, лют пипер, масло, миди, мляко, натурален шоколад, Олио от гроздови семки, ориз, ориз „Арборио”, рибен бульон, скариди, сметана, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, черен шоколад, чесън, шафран, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ