Регистрация

Ризото с миди, скариди, вино и шафран



Ризото с миди, скариди, вино и шафран
Трудно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 2674

Топъл шоколадов кейк с пикантен студен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 101 - Сезон 2

Дължина: 25:50
Излъчено на: 2012-02-07 11:30
 
 
 
Днес ще готвим ястия афродизиак:
 
  • Ризото с морски дарове, масло, бяло вино и шафран.
  • Нежна крем супа от зелени аспержи, гарнирана с козе сирене, скрито в хрупкави кори.
  • Топло, студено, тръпчиво, сладко - блажена нежна мекота и внезапно връхлита люта тръпка - вкусова експлозия - топъл шоколадов кейк с джинджифил и студен сос агнес.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта