Регистрация

Ребърца в борш

Ребърца в борш
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 4040

Телешко със зеленчуци в доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 ч. ч. нарязано зеле
  • 4 ч. ч. доматен сок
  • 1 малка глава лук, нарязан
  • 1/4 ч. ч. захар
  • 1/4 ч. ч. пресен лимонов сок
  • сол и пипер
  • 1 кг телешки ребърца
  • 1/4 ч. ч. брашно, сол и пипер
  • 2 с. л. олио

Начин на приготвяне:

1. В голяма чугунена тенджера разбъркайте зелето, доматения сос, захарта, лимоновия сок, солта и пипера. Оставете да се готви на среден огън.

2. Поръсете ребърцата с брашно, овкусено със сол и пипер. 

3. Загрейте олиото в тенджерка и запържете до кафяво ребърцата.

4. Сложете ги върху борша и покрийте с капак. Гответе на много слаб огън 120°С 3 1/2 до 4 часа.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта