Регистрация

Пъстърва на фурна с тиквички и моркови



Пъстърва на фурна с тиквички и моркови
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 4722

Печена във фолио пъстърва с лимони, подправки и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Пустървата е крехка и лека риба, която се готви най-добре във фолио. Затова вижте едно предложение - слагате рибата от гладката и лъскава страна на алуминиевото фолио, пълните коремчето й с лимони, намачкан чесън, сол, масло и копър, отстрани на рибата можете да сложите зеленчуци - моркови, тиквички, лук, патладжани, още лимони и масло, завивате всичко с второ фолио и печете във фурна или грил за 30-40 мин. според силата на огъня.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта