Пъстърва на фурна с тиквички и моркови
Лесно | Порции 1-2
| Видяна: 4722
Печена във фолио пъстърва с лимони, подправки и зеленчуци.
Пустървата е крехка и лека риба, която се готви най-добре във фолио. Затова вижте едно предложение - слагате рибата от гладката и лъскава страна на алуминиевото фолио, пълните коремчето й с лимони, намачкан чесън, сол, масло и копър, отстрани на рибата можете да сложите зеленчуци - моркови, тиквички, лук, патладжани, още лимони и масло, завивате всичко с второ фолио и печете във фурна или грил за 30-40 мин. според силата на огъня.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ