Пържено свинско с праз
Средно | Порции 2
| Видяна: 5267
Пържени свински хапки с лук и репички по китайски.
Необходими продукти:
- 1 пакет (500 г) свинско бонфиле, нарязано на ленти
- 2 стръка праз, нарязани
- 1 червена сладка чушка, нарязана на кубчета
- 1 скилидка чесън, счукан
- 2 резена джинджифил
- 4 с.л. олио
- 4 с.л. соев сос
- чеснов сос
- 1 с.л. чили чеснов сос
- връзка репички
Начин на приготвяне:
1. Сгорещете олио в уока.
2. Добавете свинското, чесъна и джинджифила. Гответе докато месото стане почти напълно бяло на цвят.
3. Добавете репичките, соевия сос и чесновия чили сос. Гответе около минута.
4. Добавете праза и чушката. Гответе до омекване на праза или около 5-10 мин.
5. Поднесете върху бял ориз.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ