Пържена риба с кимион и гарнитура от печен карфиол
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 2836
Вареники със зеленчуци и сирене и супа с гъби и картофи.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 04.11.2014
Днес ще готвим малко по-нетрадиционни ястия:
- Вареники с плънка от картофи, цвекло и козе сирене, запържени в масло и поднесени със сметанов чеснов сос.
- Мариновано филе от треска в зехтин, лимон и кимион, запържено и поднесено в компанията на печен карфиол с таханов сос.
- Есенна супа с праз, моркови, картофи, печурки и манатарки, застроена с жълтък и сметана.
Най-важните съставки
брашно, вода, гъби, гъби манатарки, гъби печурки, дафинов лист, жълтък, заквасена сметана, зехтин, картофи, карфиол, квасена сметана, кимион, козе сирене, копър, лимон, лимонов сок, лимонова кора, магданоз, масло, моркови, оцет, праз лук, риба треска, сирене, сметана, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, тахан, треска, хлебна сода, цвекло, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ