Пълнени фурми в бекон
Лесно | Порции 4
| Видяна: 5409
Изключителен ордьовър със сирене във фурми, опаковани в бекон.
Необходими продукти:
- 24 фурми без костилки
- 500 г бекон на резени
- 90 г козе сирене
Начин на приготвяне:
1. Сложете по малко сирене във всяка фурма.
2. Опаковайте фурмите в 1/3-1/2 резен бекон и задръжте рулата свити с помощта на клечки за зъби, ако е необходимо.
3. Запечете ги в тава, покрита с хартия за печене на 180 С за 10-15 минути или докато беконът се запече.
4. Оставете да изстинат за 5-10 минути и забодете всяка фурма с клечка за зъби преди да ги сервирайте.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ