Регистрация

Пълнени фурми в бекон

Пълнени фурми в бекон
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 5409

Изключителен ордьовър със сирене във фурми, опаковани в бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 24 фурми без костилки
  • 500 г бекон на резени
  • 90 г козе сирене

Начин на приготвяне:

1. Сложете по малко сирене във всяка фурма.

2. Опаковайте фурмите в 1/3-1/2 резен бекон и задръжте рулата свити с помощта на клечки за зъби, ако е необходимо.

3. Запечете ги в тава, покрита с хартия за печене на 180 С за 10-15 минути или докато беконът се запече.

4. Оставете да изстинат за 5-10 минути и забодете всяка фурма с клечка за зъби преди да ги сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта