Регистрация

Пълнени свински пържоли с крем сирене

Пълнени свински пържоли с крем сирене
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2470

Джобчета от свинско с плънка от сирена и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Неободими продукти:

  • 4-6 свински пържоли без кост (зависи от големината)
  • 1 опаковка крем сирене
  • 1 ч.л. чесън на прах или 4 скилидки пресен чесън
  • сол и пипер
  • 80 г жълто сирене от вид по избор (проволоне, чрдър, кашкавал, гауда)
  • 150 г бекон по желание
  • 2-3 стръка пресен лук

За панирането:

  • яйце
  • брашно
  • галета
  • олио

Начин на приготвяне:

1. Свинските пържоли обтрийте със сол и пипер. Направете джоб във всяка една като разрежете напречно от едната страна през ширината. Не режете докрай - трябва ви място колкото да пъхнете плънката. Гледайте как се прави ТУК.

2. Оставете пържолите настрани и се захванете с останалата част от готвенето. Изсипете крем сиренето в купа и добавете намачкания на паста или прахообразен чесън. И още - рендосаното жълто сирене, наситнения пресен лук и бекона, който можете предварително да запечете на сух тиган, за да стане хрупкав. Разбъркайте хубаво сместа.

3. Напълнете джобчетата със соса, овалвайте всяко от тях първо в брашно, после в разбито яйце и на финала - в галета. Запечатайте двустранно в леко намазнен тиган (олиото да не покрива цялото дъно) за по 2 минути от страна.

4. Прехвърлете пържолите с в покрита с хартия за печене тава и печете на 175 градуса за 15-20 минути.

Източник: YouTube/Tasty

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта