Пълнени дюли с телешки кюфтета
Лесно | Порции 3-6
| Видяна: 2182
Печени дюли с пикантна кайма и подправки.
Бон Апети
Излъчен на 22.10.2015
Рецептата разбива стереотипите като показва един от традиционните есенни плодове - дюлата като елемент от основно ястие или солено предястие с плодове. Плодовете се разполовяват и се пълнят с телешка кайма или по-точно смес за кюфтета, която можете по желание да опикантите с наситнени люти чушлета. Всичко се запича заедно на фурна и... готово. Вижте точно как можете да си го направите.
Най-важните съставки
джинджифил, дюли, кайма, лук, лют пипер, люта чушка, магданоз, малки люти чушлета, пилешки бульон, сол, сол и пипер, телешка кайма, телешко, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ