Регистрация

Пълнени гъби с раци

Пълнени гъби с раци
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2716

Гъби, раци, майонеза и сирене в перфектна люта комбинация.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 13-15 малки портобело гъби
  • 2 скилидки чесън
  • 1 пакет месо от раци
  • ¼ чаша майонеза
  • 100 г сирене (какъвто вид харесвате, аз предпочитам холапеньо или моцарела)
  • половин ч.л. сол
  • половин ч.л. черен пипер
  • половин с.л. сух магданоз
  • половин с.л. риган
  • половин с.л. люто чили на прах или лют сос

Начин на приготвяне:

1. С влажна хавлиена кърпа, избършете добре гъбите, после отстранете стеблата и издълбайте леко гъбите така, че да направите място за пълнежа с раци. Не изхвърляйте издълбаното, а го добавете в сместа с раците.

2. Смесете всички съставки, намажете гъбите с малко зехтин. Натъпчете добре гъбите, така, че да преливат. Включете барбекюто на средна към висока температура.

3. Сложете гъбите на барбекюто и печете за 10 минути. Добър апетит!

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта