Регистрация

Пролетна баница с тиквички



Пролетна баница с тиквички
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 1843

Солен пай с два вида сирене и тиквички.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.03.2016

С идването на месец март вече животът мирише на пролет и готварския манталитет на българина се пробръща в търсене на по-леки и профирни ястия. Затова правим пролетен пай в стил баница, като корите за традиционното родно ястие ползваме за обвивка на вкусна плънка от яйца, сирене и тиквички, ароматизирана на копър и чесън. Получава се апетитно тестено ястие със запечени кори до кафяво за външност и сърцевина от пухкав зеленчуково-яйчен ефир с бучки сиренце.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта