Постен сладкиш от нахутени целувки
Как се правят постни сладки целувки с вода от консерва нахут.
Бон Апети
Излъчен на 20.12.2016
Това е лесен и модерен десерт, с който неминуемо ще впечатлите дори и професионални кулинари. Освен че в него има малко продукти, той се приготвя бързо, но имайте предвид - пече се час и половина на слаба фурна. За да си го направите вкъщи трябва да смесите светла кафява захар с ванилова захар и канела. Отцеждате водата от консерва нахут и я разбивате с миксер за 15-тина минути, като след втвърдяването на течността добавяте ароматните подсладители. После пълните пош с веганския еквивалент на бити белтъци и си правите домашни целувки без животински продукти. Ако те ще бъдат десерт за Бъдни вечер, то вижте как да ги оформите на венец:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ