Регистрация

Постен ориз на тиган с лук



Постен ориз на тиган с лук
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 4612

Гарнитура с печен дългозърнест ориз с праз лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 10.11.2015

 

 

Едно побългарено ризото правят днес Лора и Стоян като избират в основата му да е дългозърнест ориз. След това кръстосват семплостта на празия лук с изискаността на кедровите ядки, като добавят и двете в състава на ястието. Остават малко бульон, 10-тина минути готвене, подправки, ядки и веганският ориз на тиган е готов - подходящ както за основно за постещи и вегетарианци, така и за гарнитура към някоя сочна мръвка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта