Пилешко рулце с плънка от авокадо
Пълнено пилешко филе с авокадо, домати и подправки, запечено в обвивка от бекон.
Вкусно пилешко филе с бекон и плънка от гуакамоле готвят майсторите на Tasty. Рецептата е хитър начин да се направи ястие с пилешко, което да е различно, вкусно и да не отнема много време. Продуктите са малко на брой, намират се без проблем в хранителната верига, а крайният резултат изглежда изкусително и луксозно, пък и е доста апетитен.
Първо се прави сместа за плънката, която представлява своеобразно гуакамоле. Смесват се авокадо, лук, домати, лимонов сок и магданоз или силантро. Гърдите се разрязват по специфичен начин, за да се образува джоб. Във видеото ще наблюдавате как точно се прави. След това джобчетата се пълнят с гуакамолето и се увиват с ленти бекон. Запечатват се на тиган и се запичат за 10 минути на фурна. Готово.
Ако искате да видите точните съставки на рецептата - кликнете ТУК.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ