Пилешко руло със сланина и моркови
Средно | Порции 2
| Видяна: 3622
Рулца от пилешки гърди с плънка от зеленчуци.
Пилешките рулца, освен много вкусни, могат да бъдат и невероятно красиви, ако заложите на тази техника за приготвянето им. Първо изтънените пилешки гърди се поставят върху резени сланина, която прави месото по-сочно. Следва плънката - от моркови и къдраво зеле, а за финал, печем на наребрен тиган. И всичко това се поднася с гарнитура от зеленчуци, запечени на същия грил и попили апетитния сос на ястието.
Най-важните съставки
балсамов оцет, гъби, домат, зеле, къдраво зеле, моркови, олио, пилешки гърди, сланина, сол, сол и пипер, тиквички, черен пипер, чушки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ