Регистрация

Пилешки сърчица с печурки на шиш



Пилешки сърчица с печурки на шиш
Лесно   |   Порции 9 шишчета   |   Видяна: 2979

Пилешки сърца на шиш с азиатски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.09.2016

Готвим шишчета с пилешки сърца, които редуваме при низането с печурки. Овкусяването е странно, защото използваме джинджифил и сос Тамари, който без проблем можете да замените със соев сос. Салвията (позната още като градински чай) пък можете да пропуснете, за да улесните готвенето, ако правите тази вкусотия на открито и далеч от цивилизацията. Онова, което е необходимо за спазване, е високата температура, за да не станат сърчицата жилави. Как трябва да се готвят по принцип пилешки сърца и как вие можете да си направите тези вкусни шишове - гледайте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта