Пилешки крилца в соев сос
Пилешки крилца с апетитна коричка, на която не може да се устои.
Необходими продукти:
- 16 пилешки крилца
- олио
- тъмен соев сос
- 1/2 ч. ч. захар
Начин на приготвяне:
1. Загрейте олио в тиган и когато се сгорещи достатъчно, сложете в него крилцата, намалете котлона, за да не прегорят отвън и да останат сурови отвътре.
2. Пържете крилцата около 20 минути като обръщате от време на време.
3. Когато крилцата са готови, добавете соевия сос. Сипете достатъчно сос, така че да се овкусят всички крилца.
4. Ще забележите, че крилцата не променят цвета си, затова добавете на този етап захарта и разбъркайте внимателно и ще видите как крилцата започват да се оцветяват и да поемат соевия сос.
5. Запържете за няколко минути и сервирайте - може с гарнитура ориз или просто така!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ