Пилешки гърди с бекон и кашкавал
Печено пилешко с кашкавалена коричка и гарнитура от печени цели гъби.
Бон Апети
Излъчен на 03.02.2017
Страхотна рецепта за пилешко с гъби ни показват Лора и Стоян, като за основа на ястието избират пилешки гърди. След овкусяване със сол и пипер месото се готви закратко на тиган с масло, чесън и мащерка, само колкото да се запечата. Преместваме го в тавичка, където покриваме гърдите с ленти бекон, а отгоре поръсваме с настърган кашкавал. После печем за 10-15 минути и мръвките са готови. Тях можете да поднесете с много видове гарнитура, но в рецептата ни предлагат това да бъдат запечени печурки с терияки сос. Просто ни трябват по-големи гъбки, за да можем да ги сервираме цели, а преди това да ги овкусим хобаво с екзотичната подправка. Това е всичко!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ