Пилешки гърди със спанак и моцарела
Пълнени пилешки гърди със сирене и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 2 броя пилешки гърди
- 200 г моцарела
- 400 г спанак (без стеблата)
- галета (натурална)
- подправка за пиле (пилешки бульон)
- сол и пипер
Начин на приготвяне:
1. Начукайте добре пилешките гърди. Направете ги относително тънки, за да са удобни за навиване.
2. Поръсете пилешките гърди c подправките и пипера.
3. Същото направете и с галетата.
4. Поставете пилешките гърди в съда за печене и загрейте фурната до 200 градуса.
5. Поставете спанака върху пилешките гърди, като оформите единичен слой.
6. Върху спанака сложете моцарелата .Разнесете равномерно.
7. Внимателно навийте пилешките гърди и ги завържете.
8. Печете около 20-25 минути, след което нарежете и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ